The Hillbilly Hottub Experience

What happens in the Hottub, stays in the Hottub

Welkom Hillbilly's!

Welkom op de site van The Hillbilly Hottub Experience. Fijn dat jullie de digitale weg naar relaxedheid gevonden hebben. Wij van The Hillbilly Hottub Experience vinden dat er wel wat meer gerelaxed mag worden in Nederland, maar dan wel duurzaam, groen, eerlijk en voor iedere portemonnee!

Wat zijn The Hillbilly Hottubs? En wat is de Experience?

The Hillbilly Hottub Experience zijn op hout gestookte hottubs gemaakt en gebouwd van hergebruikte materialen. Ze doen het net zo goed als dure fabrieksmatig gebouwde hottubs. Er in zitten is al een experience op zich! Echter, Wij denken graag out side the box  hottub! Met name voor festivals en feesten, maar ook voor in de tuin, clubhuis, (sport)vereniging, campings en bungalowparken en vakantiehuisjes zijn wij een mooie toevoeging voor een extra relaxte avond!

Niets is te gek!

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op! We horen graag van je.

 Brummen is Serious Relaxed!

Onder het motto, Brummen het meest relaxte dorp van Nederland! Heeft The Hillbilly Hottub Experience in samenwerking met de Gemeente Brummen en behulp van heel veel vrijwilligers afgelopen 18 dec 2017 de actie Serious Relaxed georganiseerd! De actie kreeg steun van BNNVARA en 3FM die deze actie uiterst sympathiek en origineel vonden. Met een heuse cameraploeg deden zij live verslag vanaf het Brummense marktplein waar de actie plaats vond.          Er is in totaal in een paar uur tijd 2445,- opgehaald voor de landelijke actie 3FM Serious Request.

Als Brummenaar kan ik alleen maar trots zijn op mijn dorp en de mensen die er wonen, dat we samen ons mooie dorp zo op de kaart hebben gezet en het goede doel zo gesteund hebben. Iedereen die ook maar iets betekend heeft voor deze actie enorm bedankt hiervoor!!!

Speciale dank gaat uit naar Maaike! Zonder haar was dit nooit zo tot stand gekomen! Super bedankt daarvoor!!! Het was uiteindelijk een dag om nooit te vergeten!

                                        Cheers!


                        The Hillbilly Hottub Experience stond afgelopen jaar onder andere  op...


 


Hottub Festival bij The Livingroom The CHillbilly Hottub Experience
 

                  Is The CHillbilly iets voor jou feest? Vraag naar de mogelijkheden!

 


Hillbillynieuws!


09-09-2018.

Na een wat rustige najaarsperiode met als hoogtepunten het Hottub festival bij cafeThe Livingroom in Zwolle en Serious relaxed in Brummen, richten we ons vizier op aankomend festivalseizoen. De dagen worden weer langer dus alle kou haters kunnen weer zonder te verkleumen de tub in klimmen. Klim je mee? Leuk!

04-09-2017.

Wow! En toen was het alweer september! Na de Zwarte Cross  was het even wat stiller rondom The Hillbilly Hottub Experience, dit omdat we na een super drukke zomer afscheid genomen hebben van onze Hillbilly Hottubber (de tubmeester) Laslo. Namens The Hillbilly Hottub Experience bedanken wij hem via deze weg graag voor alles wat hij voor The Hillbilly Hottub Experience betekend heeft! (en dat is nogal wat). Wij wensen hem veel succes met zijn volgende uitdaging! Met een frisse start gaan wij door op weg naar nieuwe avonturen! De zomer is voorbij en eindelijk breekt het ultieme hottub seizoen weer aan! Fris aan de kop, warm in de tub! Cheers

03-07-2017.

Na een drukke en bij vlaggen erg warme juni maand met daarin oa Het Tess event, Over de Top, Mañana Mañana (waar we onze CHillbilly Hottub Saloon voor het eerst gepresenteerd hebben) en Pedro Pico Pop! Gaat onze koers verder met het MadNes festival in Ameland, maar ook is de opbouw van onze activiteiten op de Zwarte Cross al in volle gang! Good times!!

07-06-2017.

Zo! 2 keer met je ogen knipperen en het is alweer juni! Tijd voor een kleine Hillbilly update! Afgelopen weekend hebben wij een te gekke vuurdoop gehad op het Over de Top festival in Lichtenvoorde! Een supertof kleinschalig festival dat je het gevoel geeft dat je op een soort Lowlands rondloopt. Respect voor de organisatie! Maarrrrr juni is ook de maand van het Mañana Mañana festival, de geboorteplek van The Hillbilly Hottub Experience! Het Tess Unlimited tover een glimlach benefiet festival! en Pedro Pico Pop! Genoeg te doen dus. Zie je daar! PS Oh ja, We staan ook nog op de Zwarte Cross!

01-05-2017.

Lieven mensen, wat een maand was April! Niet alleen te gast geweest bij DAVO, Los festival en last but not least Koningsdag in Our hometown Brummen! Maar ook is onze crowdfundingsactie geslaagd!!! Super trots en dankbaar zijn wij, dat we het vertrouwen hebben gekregen van iedereen die ons daarmee gesteund heeft!! En.....we gaan door! Door naar oa Pedro Pico Pop en Deventer stadsfestival! Laat die zomer maar beginnen.....!

03-04-2017.

Wellicht een beetje kort dag voor je planning, maar aanstaande zaterdag 08-04-2017 zijn we te gast met een peloton aan Hillbilly Hottubs, op het DAVO jubileumfeest te Deventer. Een weekje later 15-04-2017 doen we het nog een keertje dunnetjes over in Deventer tijdens het LOS festival. Zie je daar!

13-03-2017.

Winter is leaving town, de dagen worden langer en de temperatuur stijgt langzaam. Lente is in aantocht. Voor alle mensen die niet zo van de winterkou zijn, de tijd om zonder temperatuurshock kennis te maken met onze Hillbilly Hottubs. Voor ons het begin van het festivalseizoen. Tijd voor een Hillbilly update! Supergaaf vinden we het om te melden dat The Hillbilly Hottub Experience aankomende koningsdag in Brummen aanwezig zal zijn op het marktplein. Wil je genieten van een lekker biertje, en nog een, en nog een, maar dan vanuit een Hillbilly Hottub? Bezoek dan eens DAVO Stadsbrouwerij in Deventer, de plek waar vanaf nu deze unieke mogelijkheid zich voordoet!

31-01-2017.

Meer dan blij zijn we dat we kunnen melden dat The Hillbilly Hottub Experience, deze zomer te gast is op het MadNes Festival te Ameland!! Whoehoe!! We kunnen haast niet wachten! ;)

25-01-2017.

The Hillbilly crowdfunding Experience is gelanceerd! Check onze crowdfunding via de link en steun ons! https://crowdaboutnow.nl/ campagnes/the-hillbilly- hottub- 

11-01-2017.

Attentie attentie! Met trots melden wij dat The Hillbilly Hottub Experience aanwezig zal zijn op het Over de Top festival in Lichtenvoorde! Dit bonte en prachtige festival vindt plaats op zondag 1e Pinksterdag 04-06-2017! Komt allen! Het wordt hemels!

06-10-2016.

De dagen worden korter, de temperatuur gaat langzaam naar beneden, Winter is coming! Het klinkt een beetje als wij van Wc-eend, maar wij van The Hillbilly Hottub Experience vinden dat dit het begin is van het ultieme Hillbilly Hottub seizoen. Lange avonden in de hottub!  Muziekje erbij, drankje erbij, frisse wind in de kop en warmte van de Hillbilly Hottub!.. 

 

Gastenboek

65 berichten op 13 pagina's
Troy Ms. Liza Nikolaus
26-05-20 09:42:52
haptic
Erling Creola Dooley
25-05-20 18:45:16
sensor
Alfreda Verona Bayer
25-05-20 10:13:38
transmitter
Steve Adah Muller
23-05-20 13:00:11
Way
Mathew Mrs. Frederik Pollich
21-05-20 02:18:05
transmitter
Tonen: 5  10   20