The Hillbilly Hottub Experience

What happens in the Hottub, stays in the Hottub

Hillbilly Hottub informatie.

Afmetingen van de Hillbilly Hottub:

Breedte 1.00 meter

Lengte 1.20 meter

Hoogte 1.20 meter

Capaciteit:

Riant met z'n tweeën, gezellig met z'n drieën en (heel)knus met z'n vieren.

Opwarmtijd:

De opwarmtijd bedraagt in de zomer ongeveer 1 uur en 30 minuten. Het water heeft dan een temperatuur van ongeveer 38 graden. In de winter kan dit een uurtje langer worden.

Bezorging:

Omdat wij een beginnende onderneming zijn beschikken wij (nog) niet over de capaciteit om te bezorgen. Indien dit wel gewenst is zullen eventuele gemaakte kosten daarvoor betaald moeten worden door de huurder.

                 

The Hillbilly Hottub Experience was bij...

 

The Hillbilly Hottub naar Mañana Mañana!!

 Van 15 t/m 18 juni is The Hillbilly Hottub Experience te vinden op het meest relaxte festival van Nederland! Mañana Mañana!! Vorig jaar nog in Hummelo, dit jaar in Vorden! Mañana Mañana is zeg maar de geestelijke geboorteplaats van The Hillbilly Hottub Experience! Dus het voelt als thuiskomen!!

Meer weten over dit prachtige festival? Check hun website!

www.mananamanana.eu

The Hillbilly Hottub @ DAVO Stadsbrouwerij!

Update! 08-04-17 DAVO Feest met een CIRCLE PIT aan Hottubs!

Ben je in voor het lekkerste zelf gebrouwen bier met een hoofdletter B? Doe jij je maag graag verwennen met lekker eten? Hup hup! Snel naar DAVO Stadsbrouwerij in Deventer. En doe er meteen een Hillbilly Hottub bij!

Check hun website of bezoek ze eens!

www.davobieren.nl/

The Hillbilly Hottub naar de Zwarte Cross!!

Heeft dit nog enige introductie nodig?? Vooruit dan...13, 14, 15 en 16 juli staat het grootste festival van Nederland, de Zwarte Cross in Lichtenvoorde weer kant en klaar te wachten op nieuwe avonturen en belevenissen. Dit jaar zijn wij er ook bij! Sta jij op kampeerhotel Grasnapolsky? Dan heten wij je graag welkom in onze spiksplinternieuwe cHillbilly Hottub Saloon Experience! Vergeet je handdoek, slippers, zwembroek/bikini, maar vergeet niet je goede zin! Want wij gaan CHILLEN!!! Inkomen doe je alvast op hun website!

https://www.zwartecross.nl/
The Hillbilly Hottub gaat totaal LOS!

Bijkomen van een goede vrijdag, doe je deze zaterdag vooral niet stil! Maar ga je op 15 april lekker naar Deventer. Richting het Havenkwartier, om te genieten van het LOS festival!!!

Ben je daar nou ook op zoek naar wat Hillbilly Hottub warmte? Dan is dit jouw (en onze) lucky day!

Check hun website!

www.havenkwartierdeventer.com/agenda/arch

The Hillbilly Hottub gaat Over de Top!

Aankomende 4 juni, 1e Pinksterdag 2017 zijn wij te gast op het Over de Top festival in Lichtenvoorde! Daar zijn wij van The Hillbilly Hottub Experience super blij mee! Daarom gaan we die dag eens flink uitpakken en zetten we iets neer wat nog niet eerder vertoont is.

Check hun website!


www.overdetopfestival.nl/

The Hillbilly Hottub @ TOVER EEN GLIMLACH Benefiet festival!

Steun jij graag een goed doel waar niet alleen jij van gaat glimlachen? Wij ook! Tess Unlimited is een organisatie die kinderen in Guatemala helpt die geboren zijn met een hazenlip. Kom allemaal dan ook aanstaande 11 juni naar de stadstuin Kweekland in Arnhem! Steun, geniet en beleef deze dag  mee!

Een meer dan geweldig initiatief!

Voor meer info check je de website.

tessunlimited.com/nieuws/
Hillbilly Hottub was in Rotterdam!

Afgelopen juli waren we gedurende drie weekenden aanwezig bij De Geheime Tuin in Rotterdam! Wat was dat een fantastische ervaring!

Midden in het centrum van Rotterdam  ontdekten de organisatoren een nieuwe verborgen stadsoase, met weelderige planten en een magische sfeer. Een plek waar je kunt genieten in het gras, van zwoele zomeravonden, lekker kunt dansen of kunt smullen van de bbq. Waar je jezelf kunt verrijken met workshops, dans, kunst, muziek en dat allemaal van Rotterdamse bodem. Meer weten over dit fantastische festival? Check hun website! www.ontdekdegeheimetuin.com

The Hillbilly Hottub hopt door naar Pedro Pico Pop!

Als oud bezoekers van dit festival kunnen we zeggen dat ze bij Pedro Pico Pop weten hoe ze een feestje moeten bouwen! Op 24 juni is Raalte the place to be! en zijn we trots dat we dan Pedro Pico Pop mogen komen verwarmen met onze Hillbilly Hottubs!

Om alvast in de stemming te komen check je natuurlijk hun website!


www.pedropicopop.nl/

The Hillbilly Hottub goes MadNes!

Stel je eens voor...Surfen, skaten, muziek!Klinkt in onze oren paradijselijk! 7, 8 en 9 juli 2017 gaat het gebeuren, The Hillbilly Hottub Experience reist af richting Ameland! In dat weekend zijn wij te gast op het MadNes Festival. Voor ons een droom die uitkomt, voor de bezoekers aldaar de uitgesproken mogelijkheid om de door skate en surf activiteit vermoeide spieren eens lekker te verwennen tijdens een tub sessie in een van onze Hillbilly Hottubs.

Om alvast in de stemming te komen check je alvast hun website!

www.madnesfestival.nl/

The Hillbilly Hottub Experience is king for a day in Brummen!


Aankomende koningsdag moet je niet vergeten je zwemkleding mee te nemen! The Hillbilly Hottub Experience staat dan in our hometown Brummen op het marktplein, waar iedereen een koninklijke duik in onze Hillbilly Hottubs kan nemen. Zin in!!!

The Hillbilly Hottub Experience loves Christmas!

Afgelopen 17 dec waren wij te gast in zwolle bij het hottubfestival bij cafe The livingroom. Een kerstmannen run, muziek, hapjes, drankjes en natuurlijk The Hillbilly Hottub Experience! Kerst was nog nooit zo warm en nat ;)

Voor meer gezelligheid, muziek en meer..Check hun website!

www.thelivingroomzwolle.nl


 

 
                                                             FOTO'S
Foto's